Waterdichte rugzak kopen? | Backpackspullen.nl

Waterdichte rugzakken

11
Dit zijn volledig waterdichte rugzakken in verschillende kleuren en maten. Dankzij het waterdichte zeil, de oprol sluiting en getapesealde naden bewaar je al je spullen 100% droog in deze rugtassen.
Lees meer
Sorteer op:

Waterdichte rugzakken

Een waterdichte rugzak is echt een uitkomst tijdens watersporten, op reis of gewoon als je een rugzak zoekt voor dagelijks gebruik in het regenachtige Nederland! Daarom selecteerde we een aanbod van rugzakken die 100% waterdicht zijn zodat je laptop en school- en studiespullen droog blijven tijdens een onverwachte regenbui. Je sluit de waterdichte rugzakken door de bovenkant een aantal malen op te rollen, hierdoor is de rugzak volledig waterdicht, dit in tegenstelling tot een rugzak met een rits welke nooit volledig waterdicht kan zijn. In onze shop koop je waterdichte rugzakken met een waterkolom van minimaal 10.000 mm.

Benieuwd wat de waterkolom zegt over waterdichtheid? Lees dan onze blog over de waterkolom.

Heb je al een goede rugzak die je toch waterdicht wilt hebben? Gebruik dan een rugzak regenhoes of stop je waardevolle spullen in een kleine drybag die je dan in je rugzak stopt.