Levertijd en verzendkosten | Backpackspullen.nl

Levertijd en verzendkosten

Gratis en snelle verzending binnen Nederland & België! 

 

Bestellingen in onze shop worden vanaf €35 kosteloos verzonden binnen Nederland & België. Bij bestellingen onder een bedrag van €35 betaal je €3,95 mee aan de verzendkosten.

 

Snelle bezorging - volgende dag in huis 

 

Producten in onze shop worden dagelijks vanuit eigen voorraad verzonden. Bestellingen die (ma t/m vr) voor 23.30 uur geplaatst zijn, verzenden we dezelfde dag nog. Ook op zaterdag verwerken we bestellingen tot 18.00 uur, deze worden maandag voor het eerst aangeboden. Heb je zaterdag na 18.00 uur of op zondag besteld dan word je bestelling maandag verzonden zodat je het pakket dinsdag in huis hebt. De uiteindelijke bezorging is in handen van PostNl. Zodra wij de bestelling gereed maken ontvang je een track & trace code. Met deze code is het mogelijk om de bezorging te volgen. De eerste informatie is een standaard indicatie, zodra PostNl het pakket daadwerkelijk in zijn proces heeft zal de track en trace informatie vernieuwd worden.  

Een eigen afleverdatum selecteren

 

Heb je een specifieke dag waarop je de bestelde producten wilt ontvangen? Kies in dat geval een eigen leverdatum in de checkout. Ons systeem zal de bestelling vasthouden tot een dag voor de gekozen datum zodat PostNl op de gekozen dag komt bezorgen. 
 

Kies een Pakjegemak afhaallocatie

 

Weet je vooraf dat je niet thuis bent op het moment dat de postbezorger langs komt? Kies dan voor de optie Pakjegemak in het bestelproces. We sturen je bestelling in dat geval direct naar de afhaallocatie. Ook als je bestelling reeds verzonden is, is het mogelijk om je pakket direct naar een afhaallocatie te sturen. In dat geval gebruik je de ontvangen track&trace code en postcode om de wijziging direct bij PostNl door te geven. 

Pakket vandaag ophalen

 

Voor de ultra last minute beslissers is het is mogelijk om je bestelling dezelfde werkdag nog op te halen in ons magazijn in Waspik. Rond in dat geval de bestelling online af en kies in de check-out voor 'Ophalen in ons magazijn in Waspik'. Je bestelling ligt binnen 30 minuten klaar. Openingstijden: 9.00 - 17.00 uur Ma t/m Vr.

 

   


Voor vragen over de levering van je bestelling kun je ons telefonisch of via de mail bereiken.

tel. 0850600490    mail. info@backpackspullen.nl