Levertijd en verzendkosten

Levertijd

 

Vóór 23.00 uur besteld, is vandaag nog verzonden!

 

Bezorging via PostNL

Producten in onze shop worden dagelijks vanuit eigen voorraad verzonden. Bestellingen die (ma t/m vr) voor 23.00 uur geplaatst zijn, verzenden we dezelfde dag nog. De uiteindelijke bezorging is in handen van PostNL. Zodra wij de bestelling gereed maken ontvang je een track & trace code. Met deze code is het mogelijk om de bezorging te volgen. De eerste informatie is een standaard indicatie, zodra PostNL het pakket daadwerkelijk in zijn proces heeft zal de track en trace informatie vernieuwd worden.  

Kies een PostNL Pickup point

Weet je vooraf dat je niet thuis bent op het moment dat de postbezorger langs komt? Kies dan voor de optie PostNL Pickup Point welke zichtbaar worden na het invullen van je adresgegevens in het bestelproces. We sturen je bestelling in dat geval direct naar de afhaallocatie. 

Gratis verzending binnen Nederland

Bestellingen in onze shop worden vanaf €35 kosteloos verzonden binnen Nederland, België. Bij orders onder een bedrag van €35 betaal je €3,95 mee aan de verzendkosten.

Gratis retour binnen 30 dagen

Alle zendingen uit onze shop binnen Nederland kunnen kosteloos retour gestuurd worden binnen 30 dagen! Bekijk onze retour handleiding voor de uitleg.

Internationale verzendkosten

 

België / Duitsland

Bij zendingen naar België en Duitsland betaal je €6,95 mee aan de verzendkosten. De verzending is gratis bij bestelling boven de €50 en daarbij zijn de retour kosten voor rekening van de consument.

Oostenrijk / Frankrijk / Luxemburg / Spanje / Denemarken / Italië / Portugal / United Kingdom

Bij zendingen naar bovenstaande landen betaald je €10 mee aan de verzendkosten en daarbij zijn de retour kosten voor rekening van de consument.

Finland / Zweden / Ierland / Bulgarije / Letland / Estland / Litouwen / Roemenië / Slovenië 

Bij zendingen naar bovenstaande landen betaal je €20 mee aan de verzendkosten en zijn de retour kosten voor rekening van de consument.