Betaalmogelijkheden

U betaald kosteloos zoals u dat wilt. Met iDeal, Paypal, ( en daarmee ook creditcards) Bancontact/ Mister Cash, Achteraf betalen of Sofortbanking. 

 

iDeal

Betalen met iDeal is mogelijk als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Consumenten die internetbankieren bij deze banken kunnen direct gebruik maken van iDEAL. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor backpackspullen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
 

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor backpackspullen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Paypal

Ook betalen via Paypal is mogelijk. Deze methode is snel, veilig en in ons geval kosteloos. Kijk voor meer informatie op de website van Paypal

Creditcard

Afrekenen met een creditcard is ook mogelijk.  Kies dan bij de betaalmethode voor PayPal(inclusief Credit Cards en Debit Cards) en betaal vervolgens als gast met je CreditCard. Kijk voor meer informatie op de website van Paypal.  

Bancontact / Mistercash

Deze betaalmethode is erg veilig en wordt met name in België veel gebruikt. Bij backpackspullen.nl is het mogelijk om met Bancontact / Mistercash af te rekenen. Kijk voor meer informatie op de website van Bancontact / Mistercash.

Sofortbanking 

Sofortbanking wordt met name gebruikt door Duitse banken. Deze betaalmethode is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website van Sofortbanking
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »