Betaalmogelijkheden

U betaald kosteloos zoals u dat wilt. Met iDeal, Paypal, ( en daarmee ook creditcards) Bancontact/ Mister Cash, Achteraf betalen of Sofortbanking. Ook de verzending is gratis en indien voor 23.30 uur besteld, verzenden we dezelfde werkdag nog!  

iDeal

Betalen met iDeal is mogelijk als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Consumenten die internetbankieren bij deze banken kunnen direct gebruik maken van iDEAL.

Bestellingen die op werkdagen vóór 23.30 plaats vinden en met iDeal zijn afgerekend, worden dezelfde dag nog verzonden. 

Kijk voor meer informatie op de website van iDeal

Achteraf betalen.

Ook achteraf betalen is mogelijk in onze shop en gaat via Billink B.V.. U ontvangt bij deze optie enkele dagen na de bestelling een electronisch factuur van Billink. Deze dient u binnen 14 dagen te betalen aan Billink. Kiest u voor deze optie dan worden uw persoonsgegevens door Billink gebruikt om in realtime een risico analyse te doen. 

Bestellingen die op werkdagen vóór 23.30 plaats vinden en met Billink zijn afgerekend, worden dezelfde dag nog verzonden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Billink

Paypal

Ook betalen via Paypal is mogelijk. Deze methode is snel, veilig en in ons geval kostenloos. Bestellingen die op weekdagen vóór 23.30 plaats vinden en met Paypal zijn afgerekend worden dezelfde dag nog verzonden.

Kijk voor meer informatie op de website van Paypal

Creditcard

Afrekenen met een creditcard is ook mogelijk.  Kies dan bij de betaalmethode voor PayPal(inclusief Credit Cards en Debit Cards) en betaal vervolgens als gast met je CreditCard. Betalingen met CreditCard zijn kosteloos en indien ze vóór 23.30 uur op werkdagen plaatsvindt zal de bestelling dezelfde dag nog verzonden worden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Paypal.  

Bancontact / Mistercash

Deze betaalmethode is erg veilig en wordt met name in België veel gebruikt. Bij backpackspullen.nl is het mogelijk om met Bancontact / Mistercash af te rekenen. Bestellingen die op weekdagen vóór 23.30 plaats vinden en met Bancontact / Mistercash zijn afgerekend, worden dezelfde dag nog verzonden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Bancontact / Mistercash.

Sofortbanking 

Sofortbanking wordt met name gebruikt door Duitse banken. Deze betaalmethode is ook mogelijk. Bestellingen die op weekdagen vóór 23.30 plaats vinden en met Sofortbanking zijn afgerekend, worden dezelfde dag nog verzonden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Sofortbanking