Jouw reis verdient de beste voorbereiding!

  • Geplaatst op
Jouw reis verdient de beste voorbereiding!

Ben jij ook zo'n avontuurlijke ziel die het liefst de wereld ontdekt met een backpack op je rug? Voor backpackers is het verkennen van nieuwe bestemmingen een geweldige manier om de wereld te zien en onvergetelijke ervaringen op te doen. Maar, de vraag blijft altijd: hoe bereid je je voor op zo'n reis? Ben jij het type dat alles tot in de puntjes plant, of laat je je liever verrassen en zie je wel waar je terechtkomt?

Met deze 7 sites bereid jij jouw reis goed voor!

Ongeacht jouw reisstijl, enige mate van voorbereiding is belangrijk, vooral voor lange reizen buiten de EU. Daarnaast is het voorbereiden van een reis een mooie tijd. Je verdiept je in het land of de regio waar je naartoe gaat en je komt steeds meer leuke dingen tegen die je wilt gaan doen. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met handige websites die jou helpen om een onvergetelijke tijd te hebben!

1. Tripadvisor.nl:

Op Tripadvisor vind je veel informatie die je ter plekke kunt gebruiken. Zoek per locatie wat er te doen is, welke activiteiten gaaf zijn, waar je goed kunt eten en waar je het beste kunt slapen. Lees wel goed door de reviews heen, want veel bedrijven zetten Tripadvisor commercieel in om hun bedrijf in een positief daglicht te zetten. Ze hebben overigens ook een handige app voor IOS en Android.

2. Backpackeninazie.nl:

Ga je backpacken in Azië? Dan is deze site heel handig. Je vindt hier overzichtelijke informatie over de highlights per land, en je leest wat je te wachten staat zodat je jezelf goed kunt voorbereiden.

3. Kaapstadmagazine.nl:

Kaapstad is om veel redenen een fantastische backpackbestemming. Ga je op reis naar Kaapstad, Zuid-Afrika, dan kom je zeker op Kaapstadmagazine.nl terecht. Een team van Nederlanders ter plekke informeert je op een leuke manier over alles wat je wilt weten over Kaapstad en haar omgeving.

4. Adventuretickets.nl:

Op deze site kun je heel toffe activiteiten in Europa boeken, van canyoning tot hondensledetochten in Noorwegen!

5. Tipsthailand.nl:

Alles wat je wilt weten over reizen in Thailand vind je op deze site. De eigenaren Sander en Mariska hebben Nederland achtergelaten om zoveel mogelijk te genieten van Thailand en dit te delen met jou!

6. Reisjunk.nl:

Hier bij Battler zijn we stuk voor stuk reisjunks! Deze site is dan ook op ons lijf geschreven, met interessante blogs over alles wat met reizen te maken heeft. Daar gaat ons avontuurlijke hartje wel sneller van kloppen!

7. Checkoutsam.be | Reisgids en reisblog:

Sam is een fanatieke reisblogger uit België. Op zijn site vind je onwijs veel tips en leuke verhalen over zijn ervaringen. Ideaal voor iedereen die goed voorbereid op pad wil!

8. Backpackcentrale.nl

Hier vind je alles wat je nodig hebt om je backpackreis door Australië voor te bereiden. Tip: download de gratis "backpacken in Australië"-gids waarin eigenaar Justin onwijs veel informatie deelt!

 

Wat je reisstijl ook is, deze handige websites zullen je zeker van dienst zijn tijdens jouw avonturen over de hele wereld. Of je nu alles tot in de puntjes plant of liever op ontdekkingstocht gaat, zorg dat je goed voorbereid op reis gaat om het maximale uit jouw avontuur te halen!

Veel plezier! 

Webwinkelkeur