Over ons

Backpackspullen.nl is in 2014 opgericht met als doel om backpackers goed voorbereid op reis te laten gaan met de juiste reisartikelen. Onze oprichter Thijs Mennen besloot, op een terras in Kaapstad tijdens een van zijn reizen, om deze specialistische shop voor backpackers te starten met een eerlijke en transparante aanpak. Het werd een succes met vele duizenden backpackers als tevreden klant. Inmiddels bestaan we al 10 jaar en mogen we nog iedere dag backpackers blij maken met de beste producten in de voorbereiding van de reis van hun leven! 

Afbeelding 1: Oprichter Thijs op de Rinjani vulkaan in Lombok

Hier staan wij voor

Vrij zijn. Ontdekken. Respect voor cultuur en natuur. Ontwikkelen. Discipline. Goed zijn voor elkaar. Dat zijn de kernwaarden waar we voor staan. Zo proberen we als klein bedrijf een groot verschil te maken. Hier ben je op de juiste plek voor de aanschaf van alle nodige reisspullen. Dus waar wacht je nog op?! Ga backpacken! Ontwikkel jezelf, trek de natuur in en ontdek nieuwe culturen!!

Advies van fanatieke backpackers
Zelf zijn we ook fanatieke backpackers en we delen onze ervaring en kennis graag met jou. Stel je vragen door te bellen, e-mailen, appen of gebruik te maken van de livechat! Ook voor een praatje over je reisplannen spreken we je graag, dat geeft ons weer extra motivatie!

Officiële dealer
We zijn officiële dealer van alle merken in onze shop. Hierdoor kan je bij ons terecht voor fabrieksgarantie.

Snelle levering
We leveren uit eigen voorraad en zijn daardoor in staat om bestellingen snel te versturen. Op ma t/m vr verzenden we tot 23.00 uur en op zondag tot 21.00 uur! Bedrijfsgegevens Battler

Backpackspullen.nl
Sint Annastraat 198-C  
6525 GX Nijmegen
(helaas hebben we geen bezoekadres)
[email protected] 
tel. 085-0600490 (ma t/m vr 10.00 -16.00 uur) 
KvK-nummer: 58653066
BTW nummer: NL001110348B75 / BE 0730.631.912 / DE 326234451
Rek.nr. NL12RABO0122843452

Retouradres

4Fill
t.a.v. Battler - Backpackspullen.nl
Kerkenbos 1063 M
6546 BB Nijmegen NL

 

Sinds 2024 zijn we officieel business supporter van het Wereld Natuur Fonds. We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor het behoud van onze prachtige planeet en daarom dragen we hierin graag ons steentje bij!

Populaire categorieën op backpackspullen.nl

Backpack - voor iedere reiziger is hier de juiste backpack te vinden! 

Essentials - hier vind je onze selectie van handige spullen voor backpackers

Packing cubes - Packing cubes zijn niet meer weg te denken op de inpaklijst van backpackers. Met deze handige inpakzakken organiseer je al je kleding in je backpack.

Microvezel handdoeken - Een reishanddoek is lichter van gewicht en droogt sneller dan een normale handdoek. Een must voor iedere backpacker. 

Flightbags - Bescherm je backpack en al je bagage met een afsluitbare flightbag! Vrijwel alle backpackers nemen een flightbag mee op reis. 

Tsa sloten - een klein product maar heel fijn om mee te nemen op reis! Sluit er je flightbag of kluisje in een hostel mee af en ga met een gerust hart op pad! 

Liever nog even rondsnuffelen? Bekijk hier onze complete collectie van reisartikelen voor backpackers

We wensen je veel plezier in de voorbereiding van jouw backpackavontuur!