Links

 Handige links voor je reisvoorbereiding

De voorbereiding van je reis is een mooie tijd. Natuurlijk zorg je dat je uitrusting op orde is door een goede backpack en de juiste reisspullen aan te schaffen. Je gaat ook informatie verzamelen. Je verdiept je in het land of de regio waar je naartoe gaat en langzaam kom je steeds meer leuke dingen tegen die je wilt gaan doen. Onderstaande links vinden wij heel handig in de voorbereiding van je reis. Doe er je voordeel mee en bekijk ze eens! Veel plezier!

1. Tripadvisor.nl
Op Tripadvisor vind je veel informatie die je ter plekke kunt gebruiken. Zoek per locatie wat er te doen is, welke activiteiten gaaf zijn, waar je goed kunt eten en waar je het beste kunt gaan slapen. Lees wel goed door de reviews heen want veel bedrijven zetten Tripadvisor commercieel in om hun bedrijf in een positief daglicht te zetten. Ze hebben overigens ook een heel handige app voor IOS en Android. 

2. Backpackeninazie.nl 
Ga je backpacken in Azië dan is deze site heel handig. Je vind op deze site overzichtelijke informatie over de highlights per land. En je leest hier wat je te wachten staat zodat je jezelf goed kunt voorbereiden. 

3. Kaapstadmagazine.nl
Kaapstad is om veel redenen een fanstastische backpackbestemming. Ga je op reis naar Kaapstad, Zuid-Afrika dan kom je zeker op Kaapstadmagazine.nl terecht. Een team van Nederlanders ter plekke informeerd je op een leuke manier over alles wat je wilt weten over Kaapstad en haar omgeving. 

4. Adventuretickets.nl
Op deze site kun je heel toffe activiteiten in Europa boeken. Van canyoning tot hondensledetochten in Noorwegen

5. Tipsthailand.nl
Alles wat je wilt weten over reizen in thailand vind je op deze site. De eigenaren Sander en Mariska hebben Nederland achter gelaten om zoveel mogelijk te genieten van Thailand en dit te delen met jou!

6. Reisjunk.nl
Hier bij Battler zijn we stuk voor stuk reisjunks! Deze site is dan ook op ons lijf geschreven met interessant blogs over alles dat reisgerelateerd is. 

7. Checkoutsam.be | Reisgids en reisblog 
Sam is een fanatieke reisblogger uit België. Op zijn site vind je onwijs veel tips en leuke verhalen over zijn ervaringen. Ideaal voor iedereen die goed voorbereid op pad wil! 

8. Backpackcentrale.nl
HIer vind je alles dat je nodig hebt om je backpack reis door Australië voor te bereiden. Tip: download de gratis "backpacken in Australië"gids waarin eigenaar Justin onwijs veel informatie deelt! 

 

 

Linkpartners

 1. Bloedzuigersokken Ga je lopen in tropische gebieden met kans op bloedzuigers? Overweeg dan om deze speciale sokken aan te schaffen.
 2. Backpack Op weekendtas-expert.nl kun je terecht voor een groot aanbod van backpacks, koffers, trolleys en eigenlijk al je reisbenodigdheden. De shop is onderdeel van Experty.
 3. Logo freepik from Flaticon is licensed under CC BY 3.0
 4. Voor Agriturismo Italië moet je op eccoitalia.nl zijn. 
 5. Een Vakantiebaan in Utrecht vind je op vakantiewerkonline.nl
 6. Wil jij Werken in het Buitenland? Kijk dan op studentjob.nl
 7. Op youngcapital.nl vind je Vakantiewerk per plaats
 8. Fietsen Elbe
 9. Vluchten volgen op VluchtVolgen24.nl
 10. Tandarts Amstelveen
 11. Vergaderruimte Nijmegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »