Wandelrugzakken

57
Dit zijn erg fijne wandelrugzakken dankzij de goede pasvorm en ventilatie mogelijkheden bij de rug. Met deze rugzakken kun je optimaal genieten van het wandelen of hiken zoals wij het tegenwoordig noemen.
Lees meer
Sorteer op:
  • GRATIS VERZENDING vanaf €35
  • CO2 neutrale bezorgoptie Fietskoerier
  • 30 DAGEN GRATIS RETOUR
  • GRATIS VERZENDING vanaf €35
  • CO2 neutrale bezorgoptie Fietskoerier
  • 30 DAGEN GRATIS RETOUR

Wandelrugzakken

Ben jij een fanatieke wandelaar dan kan een goede wandelrugzak niet ontbreken aan je uitrusting natuurlijk! Tijdens lange wandelingen is het handig om een rugzakje mee te nemen zodat je over voldoende drinken en eten beschikt en ook kun je zo de juiste kleding meenemen. De rugzak moet zich wel fijn dragen natuurlijk en het liefst ook zo licht mogelijk zijn. Deze wandelrugzakken zijn daar speciaal voor ontwikkeld met een goede ventilatie in het rugpand en comfortabele heup- en schouderbanden. 

De rugzakken zijn veelal geschikt voor een waterzak zodat je een of twee liter water kunt dragen waaruit je drinkt via een slang. Dit heeft tot voordeel dat het gewicht van het water goed verdeeld is en dicht tegen de rug gedragen wordt zodat je in balans blijft lopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je drinkfles aan de zijkant van de tas op te bergen. De rugzakken zijn veelal ook voorzien van speciale  bevestigpunten voor wandelstokken of ijsbijlen.

Wil je graag hulp bij het uitzoeken van de juiste wandelrugzak? Gebruik dan de live-chat rechts onderin of bel ons op 0850600490. (We zijn gevestigd in Nijmegen, dus we weten wat wandelen is!)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »