Ruilen & retourneren

GRATIS RETOURNEREN NL & BE– 30 dagen !


Herroepingsrecht - Retourneren 

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en na de annulering hebt je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Nadat je het product retour hebt gestuurd krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Wij zullen het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

Besteld via Bol.com?

Meld je bestelling retour via je bol.com account en volg de instructies in het account. 

Retour stappen GRATIS retour backpackspullen.nl

1. Meld je bestelling retour via de volgende link: mijn bestelling retour melden  
2. Vul het emailadres in waarmee de bestelling is geplaatst en de ordercode beginnend met ORDB.... (deze vind je op de pakbon en in de bevestig email) 
3. Print het retourlabel en de pakbon en stop deze bij je retourzending
4. Zorg ervoor dat de ontvangen producten in de originele verpakking (met productkaartjes) teruggestuurd worden. 
5. Breng je pakket naar het gekozen DHL pakketpunt en geef aan dat je een pakket wilt retourneren naar BATTLER.  

6. Zodra wij je retourzending verwerkt hebben ontvang je daarvan een bevestiging via email. Het aankoop bedrag wordt z.s.m. doch binnen 14 dagen terug gestort op het rekeningnummer waarmee de aankoop verricht is. 

Werkt bovenstaande retourservice niet?

Momenteel verzenden we een deel van ons assortiment buiten ons normale verzendproces. Hierdoor herkent het retoursysteem deze zendingen niet. Krijg je bij het aanmelden van een retourzending een foutmelding? Stuur ons dan een mail (info@backpackspullen.nl) met het ordernummer en een verzoek om een verzendlabel zodat we je handmatig alsnog een kosteloos retourlabel kunnen toesturen. 

 

Een defect / garantie geval melden?

Volg hiervoor de stappen zoals beschreven op de Garantiepagina

Je bestelling ruilen

Je hebt een product besteld maar wilt deze graag ruilen. Dat is uiteraard mogelijk. Meld je wensen via info@backpackspullen.nl en stuur het reeds ontvangen product retour via bovenstaande stappen. Wij sturen je nieuwe product z.s.m. gratis toe. Eventuele verschillen in orderbedrag worden binnen 14 dagen na aanmelding van je retour teruggestort of in rekening gebracht. 


Heb je vragen over de retour- of ruilprocedure? Neem gerust contact met ons op via info@backpackspullen.nl of bel 085-0600490 

  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »