Packing cubes kopen?

10
Met deze packing cubes is het heel eenvoudig om je backpack, tas of koffer goed in te pakken, bovendien zijn ze echt een uitkomst om je tas, tijdens je reis, geordend te houden en je spullen goed te luchten!
Lees meer
Sorteren op:

Packing cubes kopen

Wat ons betreft zijn packing cubes echt dé uitkomst om je tas goed in te pakken en netjes te houden tijdens je reis! Een echte must voor backpacker dus :) Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je bagage te groeperen in bijvoorbeeld plastic zakken, maar heb je dan wel aan deze voordelen gedacht?

1. Overzichtelijk inpakken van je tas

Tijdens het inpakken van je tas wil je spullen gegroepeerd houden. Je toiletspullen bewaar je in je toilettas natuurlijk maar ook je kleding wil je in gepaste tasjes bewaren. Kies daarom voor een setje packing cubes van minimaal 3 stuks maar liever naar meer. Bewaar je ondergoed in een van de cubes, je shirts opgerold in een andere en je broeken, jurkjes weer in een andere. We adviseren daarnaast om een packing cubes of een speciale waszak te gebruiken voor je vuile was. 

Hoe kan je het beste je backpack inpakken? Bespaar jezelf een hoop inpakstress met deze packing cubes.

Afbeelding 1: Hoe kan je het beste je backpack inpakken? Bespaar jezelf een hoop inpakstress met deze packing cubes.

2. Bagage luchten

De packing cubes zijn voorzien van mesh gaas waardoor de kleding kan blijven luchten, dit in tegenstellen tot plastic zakken waarin veel backpackers hun bagage groeperen. 

Voorkomt dat je bagage gaat stinken. Door packing cubes te gebruiken blijft je bagage goed luchten.

Afbeelding 2: Voorkomt dat je bagage gaat stinken. Door packing cubes te gebruiken blijft je bagage goed luchten.

3. Tas geordend houden

Je kent het wel, de eerste dagen is je tas perfect ingericht maar na verloop van tijd wordt het een steeds grotere puinhoop in je koffer of backpack. Met packing cubes voorkom je dit doordat je, je bagage een plek geeft. Vuile was gaat in een special zak en alle nog schone was heeft een eigen cube. 

Niet oneindig zoeken naar je spullen. Gebruik packing cubes om je tas geordend te houden.Afbeelding 3: Niet oneindig zoeken naar je spullen. Gebruik packing cubes om je tas geordend te houden.

4. Ook handig thuis in je kledingkast!

niet alleen op reis maar ook thuis in je eigen kledingkast bieden packing cubes een uitkomst om alles netjes en geordend te houden! Bewaar bijv. je wandel- of wintersportspullen gegroepeerd in een cube.

Eindelijk een reisproduct dat het hele jaar handig is! Packing cubes zijn ook super handig in je kledingkast thuis. Afbeelding 4: Eindelijk een reisproduct dat het hele jaar handig is! Packing cubes zijn namelijk ook super fijn in je kledingkast thuis.

Genoeg redenen om voor packing cubes te kiezen als je het ons vraagt! In onze shop vind je speciale lichtgewicht cubes van Osprey maar ook uitgebreide setjes van Dream Travel of Travelsafe of Lowe Alpine. 

Lastig kiezen? Dit is onze favoriete set packing cubes!

Backpackspullen.nl is de webshop voor backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »