Osprey

67
Sorteren op:
  • GRATIS VERZENDING vanaf €30
  • Liefde voor backpacken!
  • 30 DAGEN GRATIS RETOUR
Sale
  • GRATIS VERZENDING vanaf €30
  • Liefde voor backpacken!
  • 30 DAGEN GRATIS RETOUR

Een Osprey backpack koop je op backpackspullen.nl! Osprey is een van de meest toonaangevende backpack en rugzak merken van dit moment. Het Amerikaanse merk is opgericht in California in 1974 vanuit persoonlijk visie van de oprichter om innovatieve rugzakken van de hoogste kwaliteit te maken en dat zijn ze nooit uit het oog verloren. De rugzakken van Osprey zijn voorzien van de nieuwste technieken en ze zijn tot in detail netjes afgewerkt. 

All Mighty Guarantee


Bij Osprey ontwerpen en maken ze alleen kwaliteits producten die vele jaren mee horen te gaan, daarom zijn alle Osprey producten voorzien van de All Mighty Guarantee. Vind je een defect aan je tas dan zal Osprey deze kostenloos repareren binnen de normale levensduur! Om het mileu zoveel mogelijk te ontzien zal daar waar mogelijk altiijd reparatie plaatsvinden in plaats van vervanging.

Environmental Message van OspreyWe only design/build high quality products that last a long time.1. We don’t over-produce products and sell them at clearance prices.
2. We use very expensive materials and fabrics, therefore we keep wastage to an absolute minimum.
3. Our product is not fashion driven, so we aren’t encouraging consumers to replace products before they are worn out.
4. Wherever possible we repair warranty products rather than replace them.
5. Wherever possible we use recyclable and recycled materials in packaging – and keep any packaging to a minimum.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »