Winactie!

Nomad bestaat 40 jaar en dat vieren we!

Het Nederlandse merk Nomad bestaat dit jaar 40 jaar en dat mag gevierd worden dus verloten we een aantal Nomad spullen als je, je inschrijft voor onze backpackers nieuwsbrief. 

Door je in te schrijven maak je kans op de volgende Nomad prijzen:

1 x Nomad Eagle 55l backpack (t.w.v. €179,95) 
1 x Nomad pakket; een Nomad Cap, een Nomad etui en een paar Nomad sokken maat 39-42. (t.w.v. €61,85) 

*****

DEELNEMEN NIET MEER MOGELIJK

WINNAARS:

1. BACKPACK - MARIT MOL
2. NOMAD PAKKET - PAUL DE WIN

 

*****

 
*Winnaars worden op 20 juli bekend gemaakt via het ingeschreven e-mailadres. 
 
Nomad fan? Bekijk hier het complete Nomad assortiment op backpackspullen.nl 
 

NOMAD sinds 1978

Nomad is een Nederlands merk met een wereldwijde aantrekkingskracht. The Nomad Company werd 40 jaar geleden opgericht door Bob Kooijmans met als doel kwalitatief hoogwaardige outdoorproducten te ontwikkelen zoals slaapzakken, matten, tenten, tassen, outdoorkleding en accessoires. Betrouwbare producten die je jaar na jaar begeleiden op al je reisavonturen.

Nomad is nomadisch: onafhankelijk, altijd in beweging en klaar voor ieder denkbaar avontuur. Daarom stimuleert en faciliteert het merk outdoorliefhebbers over de hele wereld om grensverleggende avonturen op te zoeken en er vervolgens intens van te genieten.


40 jaar NOMAD

Nomad viert dit jaar haar veertigjarige jubileum. Het bekendste Nederlandse outdoormerk heeft een rijke geschiedenis. Zo werd de eerste Nederlander op de top van de Mount Everest ondersteund met een uitrusting van Nomad. De eerste Nederlanders bereikten de Noordpool dankzij de Nomad North Pole ’97 Expedition. Het merk heeft talrijke innovaties op haar naam staan in mummie- en kampeerslaapzakken. Veel gezinnen hebben thuis een slaapzak, slaapmat, rugzak of tent met het bekende geelblauwe logo.

 

Backpackspullen.nl is de webshop voor echte backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »