Reisverhalen

Te Araroa trail volbracht! 3000km hiken in Nieuw Zeeland; ervaring en tips #Ambassadeurs Bas en Eline

Te Araroa trail volbracht! 3000km hiken in Nieuw Zeeland; ervaring en tips  #Ambassadeurs Bas en Eline

Hey rugtassjouwers en intercontinentaal reisgespuis, wij zijn Sebastiaan en Eline. Na een tocht van ruim 6 maanden zijn we een paar weken geleden over de finish gelopen van de 3000 km lange wandeltocht Te Araroa trail in Nieuw Zeeland! We kunnen ons inmiddels echte experts noemen en daarom delen we onze verhalen, ervaringen en tips graag met jullie!

reisvoorbereiding Te Araroa trail - 3.000km hiken in Nieuw Zeeland! #Ambassadeurs Eline en Bas

reisvoorbereiding Te Araroa trail - 3.000km hiken in Nieuw Zeeland! #Ambassadeurs Eline en Bas

Na een voorbereiding van ruim 2 jaar gaan Bas en Eline Te Araroa trial in Nieuw Zeeland lopen. Dit is een LAW van ruim 3.000 km! Lees hieronder hoe ze deze reis voorbereiden en wat de plannen zijn. Als ambassadeur krijgen Eline en Bas een Osprey backpack van ons mee op reis en in ruil delen zij hun ervaringen. Wij worden zelf heel enthousiast van deze verhalen en hopelijk word jij dat ook!

#ambassadeur Charlotte - 10 dagen backpacken in Marrokko - voorbereiding

#ambassadeur Charlotte - 10 dagen backpacken in Marrokko - voorbereiding

Reizen is mijn ding en ik probeer zoveel mogelijk te zien van de wereld (wel op een goede manier en niet met zo’n overhaast tempo om bucketlist dingen af te strepen!). Van Europa heb ik het grootste deel gezien, in Afrika heb ik vier maanden als verpleegkundige gewerkt, naar Azië ben ik al een aantal keer afgereisd en voordat ik met mijn baan begon heb ik een lange reis naar Zuid- en Midden-Amerika gemaakt. Nu staat een korte backpacktrip naar Marokko op de planning!

#Ambassadeur Amber - 4 maanden backpacken in Zuid-Amerika - binnenkort op reis

#Ambassadeur Amber - 4 maanden backpacken in Zuid-Amerika - binnenkort op reis

Iedere maand benoemen wij een backpacker of duo met mooie reisplannen tot ambassadeur van backpackspullen.nl. Deze fanatieke backpackers krijgen een aantal producten mee op reis om te testen en in ruil delen zij hun ervaringen. Wij worden zelf heel enthousiast van deze verhalen en hopelijk word jij dat ook! Deze keer gaat Amber Veenstra 4 maanden backpacken in Zuid-Amerika. Lees hieronder wat haar plannen zijn en hoe ze dit heeft voorbereid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »