Reisverhalen

Afgestudeerd dus gaat Jannes backpacken in Maleisië en Borneo #ambassadeur

Afgestudeerd dus gaat Jannes backpacken in Maleisië en Borneo #ambassadeur

Hi avonturiers! Mijn naam is Jannes van den Brand (links) en de hele maand juni ga ik samen met José (vriendin) backpacken in Maleisië/ Borneo. Dit wordt de tweede keer dat we samen met de backpack op reis gaan. Zo hebben we twee jaar geleden een super toffe trip gemaakt door de Balkan. We zijn vanaf Sofia in Bulgarije doorgereisd naar, Macedonië, Albanië en Kosovo. Een prachtige stukje relatief onbekend Europa, met een groot cultuurverschil vergeleken met ons kikkerlandje.

Ambassadeur Yoshi bereid zich voor om de East Highland Way LAW in Schotland te lopen

  • Geplaatst op
Ambassadeur Yoshi bereid zich voor om de East Highland Way LAW in Schotland te lopen

Hoi allemaal! Ik ben Yoshi Feijnenbuik (foto links) en eind april ga ik samen met Paulien de East Highland Way (EHW) in Schotland lopen. Een wandeling van 132 km die we in 6-7 dagen willen voltooien. We zijn van plan elke nacht te wildkamperen en dat vraagt natuurlijk om een goede voorbereiding. Gelukkig liepen we eerder de West Highland Way :) In dit stukje wil ik je hierin meenemen en een aantal tips geven!

Te Araroa trail volbracht! 3000km hiken in Nieuw Zeeland; ervaring en tips #Ambassadeurs Bas en Eline

Te Araroa trail volbracht! 3000km hiken in Nieuw Zeeland; ervaring en tips  #Ambassadeurs Bas en Eline

Hey rugtassjouwers en intercontinentaal reisgespuis, wij zijn Sebastiaan en Eline. Na een tocht van ruim 6 maanden zijn we een paar weken geleden over de finish gelopen van de 3000 km lange wandeltocht Te Araroa trail in Nieuw Zeeland! We kunnen ons inmiddels echte experts noemen en daarom delen we onze verhalen, ervaringen en tips graag met jullie!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »