Tips

Steenstapelen in de natuur, goed of niet goed?

  • Geplaatst op
Steenstapelen in de natuur, goed of niet goed?

Steenstapelen in de natuur, een eeuwenoude praktijk die zowel lof als kritiek ontvangt. Voor sommigen is het een handig hulpmiddel voor navigatie, een creatieve uiting en een bron van voldoening. Anderen maken zich zorgen over mogelijke milieuschade, visuele verontreiniging en respect voor inheemse culturen. De discussie is wereldwijd gaande. Wat is jouw standpunt?

Jouw reis verdient de beste voorbereiding!

  • Geplaatst op
Jouw reis verdient de beste voorbereiding!

Ben jij ook zo'n avontuurlijke ziel die het liefst de wereld ontdekt met een backpack op je rug? Voor backpackers is het verkennen van nieuwe bestemmingen een geweldige manier om de wereld te zien en onvergetelijke ervaringen op te doen. Maar, de vraag blijft altijd: hoe bereid je je voor op zo'n reis? Ben jij het type dat alles tot in de puntjes plant, of laat je je liever verrassen en zie je wel waar je terechtkomt?

Tips voor backpacken in Vietnam; visum, route, reistijd

  • Geplaatst op
  • Door Visumbuitenland.nl
Tips voor backpacken in Vietnam; visum, route, reistijd

Ga je voor het eerst backpacken? Dan is Vietnam een goede bestemming! Vietnam is enorm backpackervriendelijk, er zijn veel goedkope accommodaties te vinden, prachtige bezienswaardigheden die gratis te bezoeken zijn en.. je kunt er op iedere straathoek bijzondere gerechten proberen tegen een lage prijs. Genoeg redenen om een reis naar Vietnam te plannen!
*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking en in opdracht van Visumbuitenland.nl

Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »