Review: Original Gabbag II ; grote waterdichte laptoprugzak voor studenten

Review: Original Gabbag II ; grote waterdichte laptoprugzak voor studenten

Het komende studiejaar gaat binnenkort weer van start. Zie jij jezelf je rugtas alweer volproppen met een laptop, studieboeken en andere spullen voordat je college begint? En zit jouw rugtas dan vaak zo vol dat je je tas nog maar net dicht kan ritsen? Bekijk dan eens de gloednieuwe Original Gabbag II. Deze grote, sterke rugtas heeft genoeg potentie om jouw komende studiejaar te verlichten!

Gabbag The Original II waterdichte laptoprugzak; groot en sterk

De Original Gabbag II heeft een inhoud van 35 liter en is daarmee een ruime daypack. De buitenkant is gemaakt van een robuust, slijtvast nylonmateriaal. De tas is TPU gelamineerd met een 10.000 mm waterkolom, waardoor je hem op een regenachtige dag zonder stress op je rug kan dragen. Je spullen blijven kurkdroog. In het oprolbare hoofdvak zit een intern laptopvak voor laptops tot 17 inch. Op de bovenkant is nog een apart ritsvak bevestigd en aan de zijkant een drinkbekerhouder.  

Bekijk hier de complete Gabbag rugzak collectie

Volproppen is verleden tijd

Dankzij de relatief ruime inhoud van de rugtas kun je met gemak al jouw studiebenodigdheden meenemen. Van boeken en notitieblokken tot je laptop met bijhorende oplader. Ook een extra set kleding en bijvoorbeeld je toilettas zullen hier nog prima bij passen. Ideaal wanneer je op de vrijdag van de collegebanken doorgaat naar een weekend bij je ouders. Geen gehannes dus meer met het volproppen van je studietas en extra tassen meedragen. Doordat de Gabbag II bestaat uit slechts één ruim vak heb je de vrijheid om hem in te delen zoals je zelf wilt. Dit kan goed van pas komen wanneer je bijvoorbeeld boodschappen gaat doen met deze rugtas. Kleinere spullen kun je prima scheiden door ze te bewaren in het ritsvak bovenop de tas en in de verschillende vakjes in het interne laptopvak.

Pas de Gabbag aan op jouw lichaamslengte

De rugzijde van de tas is voorzien van een draagvlak met comfortschuim. De draagbanden zijn verstelbaar en de naden zijn met tape geseald. Hierdoor draagt de tas comfortabel en kun je de tas naar jouw lichaamslengte aanpassen. Dankzij het formaat en de dikte van het draagvlak hoef je niet de gehele lengte van de tas direct tegen je rug te dragen. Zo creëer je meer comfort en ventilatie dan wanneer je een standaard tas draagt zonder comfortschuim die geheel op je rug steunt. Dit is overigens niet te vergelijken met bijvoorbeeld een trampoline rugsysteem, maar het kan toch ietwat comfort opleveren voor wanneer je een ruim aantal kilometers moet fietsen naar je studie tijdens warmere maanden.

Multifunctionele rugzak voor studie en je kampeertrip

Wanneer je studiejaar erop zit, is deze rugtas ook nog prima te gebruiken. Zo is de Gabbag II bijvoorbeeld uitermate geschikt om je wekelijkse boodschappen mee te doen. Maar bijvoorbeeld ook als midweektas voor een kampeervakantie in de Ardennen dankzij het sterke en waterdichte materiaal. De multifunctionele Original Gabbag II kost €69,95 en is verkrijgbaar in de kleuren: geel, groen, blauw, rood, oranje en zwart. Zijn kleinere broertje kost €59,95 en heeft een inhoud van 25 liter.

Bekijk hier de gehele Gabbag rugzakken collectie

Backpackspullen.nl is de webshop voor echte backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen. 

Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »