Review: Lowe Alpine Manaslu 55 - 70 backpack

Review: Lowe Alpine Manaslu 55 - 70  backpack

Afgelopen zomer nam ik, Jannes van den Brand, de Lowe Alpine Manaslu 55-70L backpack mee tijdens 5 weken backpacken in Maleisië. Een erg fijne backpack en in de combinatie met de Sarhino flightbag ideaal voor de vluchten.

Pluspunten

 - Minpunten
- frontloader indeling  - geen flightbag inbegrepen
- makkelijk verstelbare ruglengte

- in begin vrij stugge heupband

- hoog draagcomfort  

 

Draagcomfort

Het draagsysteem van de Manaslu was prefect aan te passen op mijn ruglengte, waardoor het draagcomfort van deze backpack super is. Ook wanneer die zwaar bepakt was (17kg-20kg) voelt de Manaslu nog steeds goed! Deze backpack heeft een fijne heupband die in het begin nog wel wat stug was maar in de loop van onze reis steeds soepeler werd.

Inhoud

De Lowe Alpine Manaslu heeft een frontloader indeling. Ik vind dat iedere rugzak eigenlijk een frontloader moet hebben. Hoe ideaal is het dat je niet meer in je rugzak moet gaan grabbelen, maar gewoon een klep los ritst aan de voorkant en overal bij kunt?! Daarnaast beschikt deze tas over allerlei bandjes die te verstellen zijn waaraan je bijvoorbeeld een extra paar schoenen kunt bevestigen.

Indeling

De rugzak is verdeelt in drie grote vakken, het onderste vak is ideaal voor het opbergen van vieze schoenen of bagage die je niet veel nodig hebt. Het middenvak is te openen als een sporttas en is fijn voor het overzichtelijk houden van al je kleding. Bovendien zijn er op de klep  van het middenvak twee compartimenten beschikbaar. Bovenop een vak voor kleine spullen en aan de binnenkant een vak voor het veilig opbergen van het paspoort en andere belangrijke spullen.

Kortom

Ik kan de Lowe Alpine Manaslu aanraden voor actieve reizigers! De tas is handig als je van plek naar plek reist en ook nog actief met de backpack op de rug tochten maakt of op zoek gaat naar het juiste hostel!

Bekijk hier de Lowe Alpine Manaslu collectie, verkrijgbaar in zowel een dames- als een herenmodel van 50 tot 70 liter. In onze shop vind je een grote collectie van Lowe Alpine backpacks

Backpackspullen.nl is de webshop voor backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.  

Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »