Een waterdichte rugzak kopen

Het is eigenlijk heel raar dat vandaag de dag niet alle rugzakken waterdicht zijn. Gelukkig is de waterdichte rugzak inmiddels in opkomst. Met name het model met een oprolsluiting in opvallende kleuren is tegenwoordig veel te zien in het Nederlandse straatbeeld. Deze rugzak wordt veel gebruikt door fietskoeriers die er zeker van willen zijn dat hun spullen droog blijven. Maar datzelfde geldt natuurlijk ook voor jouw documenten, laptop of tablet die je in je rugzak meeneemt. Zeker als je bedenkt dat het gemiddeld 185 dagen per jaar regent in ons land. Ga direct naar ons aanbod!

Merken 

Er zijn inmiddels tal van aanbieders van de waterproof-rugzak met rolsluiting. Het bekendste merk voor deze rugzakken is Ortlieb. Dit Duitse bedrijf richt zich volledig op het ontwikkelen van waterdichte tassen zoals rugzakken en vooral ook fietstassen. Deze tassen zijn van hoge kwaliteit en daar hoort ook een hoog prijskaartje bij. Daarom zochten wij naar een merk dat vergelijkbare rugzakken van dezelfde kwaliteit levert, maar dan een stuk goedkoper.

Nederlands merk Gabbag 

 We vonden het Nederlandse merk Gabbag. Dit merk levert de welbekende waterdichte rugzak met rolsluiting in verschillende kleuren. De tassen zijn van hoge kwaliteit doordat deze vervaardigd zijn van het sterke en waterafstotende 420D Nylon. De naden van deze tassen zijn getape seald met een 10.000 mm waterkolom waardoor de tassen 100% waterdicht zijn. Hierdoor blijft water, vuil en zand buiten de tas. De rugzakken van Gabbag hebben daarbij een comfortabel draagsysteem van comfortschuim met verstelbare heup- , borst- en schouderbanden.  De rugzak met oprolsysteem heeft een inhoud van 35 liter met daarin een klein vak en bevestigingshaak en ook aan de voorkant zit een extra vak. Daarnaast levert Gabbag ook waterdichte rugzakken met een inhoud van 25 liter en in plaats van het oprolsysteem een waterdichte rits. Deze tas beschikt ook over een laptopsleeve en is daardoor ideaal als je regelmatig met de fiets naar school of je werk gaat. En dat alles voor een scherpe prijs, scheelt toch weer!  

Rugzak kopen?

In onze webshop koop je waterdichte rugzakken direct uit voorraad en de verzending is gratis!  
Bekijk hier ons aanbod: 

Heb je vragen of twijfel je welke backpack het beste bij je past? Stel je vraag dan gerust via [email protected].

Volg ons op Facebook voor meer tips, info en leuke facts over backpacken.


Backpackspullen.nl is de webshop voor backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.  

Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »