Dit zijn handige wandelspullen!

  • Geplaatst op
Dit zijn handige wandelspullen!

Wandelen is onwijs populair en dat is begrijpelijk. Het is super toegankelijk, je bent heerlijk buiten en je komt op de mooiste plekken! Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit! Hoewel, goed voorbereid op pad gaan is het halve werk. Daarom hebben we handige wandelspullen voor je op een rijtje gezet.

Onze thuisstad Nijmegen is de wandelstad bij uitstek. Met de jaarlijkse vierdaagse kunnen onze stadsgenoten en andere wandelaars profiteren van 5% korting op alle wandelspullen in onze shop. Gebruik daarvoor de kortingscode: Nijmeegse4
 

Wandelrugzakken

Maak je regelmatig lange wandelingen dan is een fijne rugzak een must. Je neemt zo je eigen lunch, drinken, extra sokken en een jasje mee bijvoorbeeld. Een aantal factoren zijn naar ons idee belangrijk bij het uitzoeken van een rugzak om wandelingen mee te maken. De inhoud van de rugzak is daarbij in het midden gelaten omdat dit afhankelijk is van je plannen. 

  1. rugpand van gaas (optimale ventilatie)
  2. gevoerde heupband & borstband
  3. geschikt voor drinksysteem 
  4. bevestigpunten voor wandelstokken 
  5. regenhoes
 
Bekijk hier onze wandelrugzakken
 

Drinkrugzakken 

Tijdens een serieuze wandeling, klim of trektocht is het belangrijk dat je voldoende blijft drinken. Een rugzak met een drinkzak en slang kan een uitkomst bieden. Deze rugzakjes zijn speciaal ontwikkeld voor actief gebruik en door de drinkzak dicht tegen je rug te dragen blijf je fijn in balans lopen. Het is ook mogelijk om een losse drinkzak met slang te kopen die je vervolgens in je eigen rugzak plaatst. 

Bekijk hier onze drinkrugzakken
 

Heuptassen

Veel wandelaars zie je met een heuptas lopen. Deze stellen je in staat om de nodige spullen mee te nemen terwijl je je bewegingsvrijheid behoudt. De heuptassen waar je naast vakken ook twee drinkflessen in kunt bevestigen zijn ideaal.

Bekijk hier onze heuptassen

Wandelstokken

Met wandelstokken verlicht je de druk op je knieën. Dit is zeer welkom als je gaat afdalen in de bergen of als je snel last van je knieën krijgt. Daarnaast zorgen wandelstokken ook voor stabiliteit tijdens het lopen. Meenemen dus! Gebruik je de wandelstokken niet dan bevestig je ze ingeklapt aan je rugzak.

Bekijk hier onze wandelstokken

Ook handig 

Daarnaast is het handig om je telefoon in een waterdichte hoes te bewaren zodat die in ieder geval veilig opgeborgen is tijdens een regenbui. Ook is het handig om een EHBO-setje, verrekijker en muggenspray op zak te hebben tijdens een wandeling!

Doe er je voordeel mee, of maak een fanatieke wandelaar, hiker of klimmer blij met een cadeautje! 

Volg ons op facebook of instagram voor meer info en tips over backpacken

Backpackspullen.nl is de webshop voor backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.
 

Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »