Wat is een travelbag?

  • Geplaatst op
Wat is een travelbag?

Eindelijk, je hebt de knoop doorgehakt en je gaat voor lange tijd op reis. Gefeliciteerd! Waar gaat de reis naar toe? Zuid-Oost Azië, Australië, USA, Zuid-Amerika?

Of je nu gaat rondreizen, backpacken, studeren of stage lopen in het buitenland, de voorbereiding is toch altijd een beetje spannend. Ons advies: maak je vooral niet te druk, alles komt goed!

Maar goed, een aantal zaken zijn toch echt wel belangrijk om vooraf te regelen. Zo ook het kopen van een backpack. In de praktijk blijken veel reizigers de backpack vooral als koffer te gebruiken waaruit geleefd wordt. Dan is een travelbag ideaal. Dus tenzij je van plan bent trektochten te maken met je backpack raden we een travelbag aan als je lange tijd in het buitenland verblijft.

Wat is een travelbag?

Een travelbag is een combinatie van een koffer, een backpack en een dagtas. Een travelbag heeft een volwaardig verstelbaar rugsysteem waardoor het een echte backpack is. Maar... omdat je de tas aan de voorkant helemaal open kan ritsen gebruik je hem als een koffer. Hierdoor kan je al je spullen overzichtelijk opbergen en kan je er makkelijk en snel bij. Ben je nog niet overtuigd? Er zit ook nog een dagtas voor op de travelbag geritst! Deze tas is handig voor dagelijks gebruik. Een travelbag is dus echt een “alles in één reistas”. 
 

Om deze reden koop je een travelbag


*Volwaardige backpack met verstelbaar en vochtregulerend rugsysteem
*Frontloader (volledig open te ritsen als een koffer)
*Los te ritsen dagrugzak inbegrepen

In onze shop vind je travelbags van het merk Highlander. Wij kozen voor deze travelbag omdat hij van alle gemakken voorzien is, hij een erg fijn draagsysteem heeft (mocht je toch een flink stuk moeten lopen met de travelbag op je rug), en de belangrijkste reden: hij is erg goedkoop in vergelijking met andere travelbags! Scheelt toch weer.

De Highlander Explorer travelbag is er met een inhoud van 60 liter + 20 liter van de dagrugzak of met een inhoud van 80 liter + 20 liter. Afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je meeneemt tijdens het backpacken kies je een formaat dat bij je past. Zowel de 60 als 80 liter zijn voldoende groot om voor lange tijd uit te leven. Nu rest je alleen nog de keuze voor de kleur; rood, zwart of blauw? 

Klik hier om de Highlander travelbags te bekijken:

Heb je vragen of twijfel je welke backpack het beste bij je past? Stel je vraag dan gerust via [email protected].

Volg ons op Facebook voor meer tips, info en leuke facts over backpacken. 


Backpackspullen.nl is de webshop voor backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.  

Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »