Lowe Alpine Manaslu backpacks

2
De Lowe Alpine Manaslu is een fijne backpack voor avontuurlijke rondreizen en trektochten dankzij het Axiom5 draagsysteem en de handige frontloader indeling.
Lees meer
Sorteren op:

Lowe Alpine Manaslu backpack

De Lowe Alpine Manaslu is een backpack voor de avontuurlijke reizigers onder ons! De tas heeft een handige indeling maar is dankzij het Axiom5 draagsysteem ook uiterst geschikt voor trektochten met medium gewicht bepakking. 

Axiom5 draagsysteem

Dit draagsysteem is heel eenvoudig in hoogte te verstellen zodat de schouderbanden en heupband een perfecte afstelling hebben. Het rugpand bestaat uit ventilerend foam met strategisch geplaatst schuim voor het nodige comfort. De heupband is in staat om met het lichaam mee te bewegen waardoor je deze tas ook tijdens trektochten erg comfortabel kunt dragen! 

Manaslu ND damesmodel

De Lowe Alpine Manaslu ND is het damesmodel van deze backpack. ND staat voor Narrow Dimentions wat dan ook betekend dat de schouderbanden smaller zijn en van de borst wegdraaien. Ook staan de schouderbanden in de nek dichter bij elkaar ten opzichte van het normale model. 

Inhoud Manaslu

De Manaslu backpack heeft een inhoud aanduiding met 10 liter marge. Deze marge ontstaat door de klep hoger of lager te plaatsen waardoor de backpack geschikt is voor verschillende soorten trips! Het dames model is beschikbaar in 50:60 of 60:70 liter en het regular model is beschikbaar in 55:65 of 65:75 liter.