Hydration is essentieel

  • Geplaatst op

Of je nu een lange wandeling maakt in de brandende zon of een mooie mountainbiketocht maakt door de bossen, voldoende drinken is bij iedere intensieve activiteit belangrijk. Zeker als je vooraf niet helemaal weet wat je te wachten staat is het verstandig om voldoende water mee te nemen. Dus.. een rugzakje mee, een aantal flesjes gevuld en het avontuur kan beginnen. Of is er een betere oplossing?

Hydration bladder

Slepen met bidons en drinkflesjes is door de opkomst van de hydration bladder verleden tijd. Tegenwoordig neem je eenvoudig 2 of 3 liter water mee in een drinkzak met daaraan een slang en mondstuk. Deze drinkbladder bevestig je eenvoudig in je backpack of rugzak. Door de drinkslang kan je op ieder gewenst moment een slok water drinken zonder steeds naar je bidon te hoeven grijpen. Je koopt bij ons online al een hydration bladder vanaf 18,95 euro.

Drinkrugzakken

Speciaal voor de intensieve sporters hebben we kleine rugzakken met daarin een volledig drinksysteem. Deze lichtgewicht rugzakken zijn ideaal voor hardlopen, wandelen, mountainbiken en wielrennen. De sportrugzakken hebben een rugsysteem van mesh schuim waardoor ventilatie mogelijk is en door de verstelbare borst-, heup- en schouderbanden dragen deze kleine rugzakken erg fijn tijdens het sporten. Deze hydration packs zijn vooral bekend geworden door het merk Camelbak. In onze webshop vind je echter geen dure camelbags maar wel goedkope hydration packs vanaf 24,95 euro van het Schotse merk Highlander.
 

Hydration rugzak kopen
Je koopt in onze webshop drinkrugzakken met een inhoud van 3, 8 of 15 liter en daarbij zit een 2 liter drinksysteem inbegrepen. De 8 en 15 liter varianten hebben extra vakken voor bijvoorbeeld je telefoon en sleutels.

Heb je vragen over een van onze producten?  Stel je vraag dan gerust via [email protected].


Volg ons op Facebook voor meer tips, info en leuke facts over backpacken. 


Backpackspullen.nl is de webshop voor backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.  

Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »