Handige backpackersspullen onder €25

  • Geplaatst op
Handige backpackersspullen onder €25

Ga je zelf reizen of ken je iemand die op reis gaat en zoek je daar handige spullen voor? Dan ben je op het juiste adres. We hebben namelijk een top 10 handige cadeaus voor reizigers opgesteld. We horen regelmatig dat het oh zo lastig is om iemand iets cadeau te geven terwijl zijn of haar hebben en houden in een rugzak moet passen. Maar eigenlijk zou iedere backpacker onderstaande spullen tijdens het reizen bij zich moeten hebben. Geen onnodige reisspullen maar de harde essentials. Ohja psst.. ze kosten allemaal minder dan €25!

Top 10 cadeaus voor reizigers


1.       Paracord armband
Deze armband is gemaakt van 3 meter paracord en een roestvrijstalen beugel. In geval van nood kan dit paracord met een breeksterkte van 196 kg je leven misschien wel redden. Goed voorbereid op reis is het halve werk en daarbij is het ook gewoon een gave armband. 

Prijs:                     €12,65
Kleuren:              groen, bruin, camouflage & zwart

2.       Rugzak regenhoes
Veel reizigers denken bij de voorbereiding van hun reis wel aan een regenhoes en transporthoes voor de grote backpack maar een regenhoes voor hun dagrugzak wordt vaak vergeten. En dat terwijl je juist met je rugzakje op pad gaat en in een regenbui terecht kan komen. 

Prijs:                     vanaf €14,95
Kleuren:              oranje, zwart, groen & camouflage

3.       Drinksysteem
Tijdens een mooie hike, intensieve inspanning of omdat het er zo warm is, is voldoende drinken essentieel. Een drinksyteem dat je eenvoudig in je backpack of rugzak bevestigt biedt uitkomst. Deze drinkzak heeft een inhoud van 2 of 3 liter zodat je voldoende water mee kunt nemen. Drinken doe je eenvoudig via de slang met mondstuk. Een drinksysteem is een echte must voor avontuurlijke reizigers en sporters. 

Prijs:                  vanaf €18,95
Kleuren:              blauw, rood en groen

4.       Knijpkat zaklamp
Een knijpkat is een zaklamp die van energie voorzien wordt door er in te knijpen. De zaklamp heeft dan ook geen batterij nodig. Zo weet je zeker dat je altijd licht bij de hand hebt. 

Prijs:                     €12,65

5.      
Waterdichte telefoonhoes
Het spreekt voor zich dat je smartphone overal mee naartoe gaat. Snel iets opzoeken, je vrienden op de hoogte houden en natuurlijk foto's maken en filmen. Wel zo handig als je telefoon de reis overleeft. Zeker als je van plan bent om regelmatig het strand te bezoeken en activiteiten op het water te ondernemen is een waterdichte telefoonhoes aan te raden. 

Prijs:                  €9,95
Kleuren:             doorzichtig

6.       Cijfercode hangslot
Het is altijd handig om een hangslotje mee te nemen op reis. Je kunt er je backpack mee afsluiten en vaak zijn er in hostels of bij activiteiten kluisjes die je met een eigen slot kunt afsluiten. Maar.. dan moet je natuurlijk niet dat sleuteltje verliezen! Of je koopt gewoon een hangslot met cijfercode, wel zo handig. 

Prijs:                     €12,65

7.      
Veilige portemonnee
Het laatste dat je wilt meemaken op reis is overvallen worden. Loop dan ook vooral niet te koop met je portemonnee en waardevolle spullen. Zeker als je naar risicolanden gaat is een portemonnee die je onder je kleding draagt handig. 

Prijs:                    €12,65
Kleur:                   onopvallend beige

8.       Waterdichte zak
Een backpack is meestal niet helemaal waterdicht. Stop daarom je waardevolle spullen in een 100% waterdichte zak. Zeker als je activiteiten op het water gaat ondernemen zoals kanoën en boottochten.

Prijs:                   €22,50
Inhoud:               35 liter
Kleuren:              geel of zwart

9.       Toilettas
De meeste reizigers zullen al een toilettas hebben maar mocht dat niet het geval zijn dan zijn deze waterdichte Gabbag toilettassen aan te raden. Ze hebben een ophanghaak en meerdere interne vakken en daarnaast is de toilettas helemaal waterdicht, handig om bijvoorbeeld je waardevolle spullen in te doen. 

Prijs                   €21,95
Kleuren:              blauw, zwart & wit

10.   Hoofdlamp
Een hoofdlamp is een must voor iedere reiziger. Probeer maar eens een zaklamp vast te houden terwijl je je tent opzet of als je aan het koken bent. Maar ook erg handig als je 's avonds nog wilt lezen zonder je kamergenoten te wekken door een grote lamp aan te zetten. Deze metalen hoofdlamp met elastische hoofdbanden heeft een 3W-ledlampje waardoor de AA-batterij lang mee zal gaan. Daarbij heeft de hoofdlamp een focus zodat je het licht scherp kunt stellen.  

Prijs:                     €19,95
Kleur:                   groen zwart


Volg ons op Facebook voor meer tips, info en leuke facts over backpacken.


Backpackspullen.nl is de webshop voor backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.  

Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »