De top 38 backpackers musthaves om eh... zelf te houden

  • Geplaatst op
  • Door Kim Gooden
De top 38 backpackers musthaves om eh... zelf te houden

Dit is dé lijst met spullen voor fanatieke reizigers eh.. voor jezelf dus! Maar ook reuze handig om cadeau inspiratie te vinden voor je travel buddy!

1. Waterproof pouch
Deze pouch houdt je telefoon/camera droog wanneer je bijvoorbeeld een kanotocht of boottocht gaat maken, maar ook tijdens een regenachtige dag.
vanaf €12,65

2. Aluminium drinkfles
Een lichtgewicht fles met karabijnhaak, omdat het altijd handig is om een backup met schoon drinkwater bij je te hebben.
€19,95

3. Lakenzak
Met een lakenzak weet je zeker dat je in een schoon bedje slaapt. Daarnaast kun je de hoes gebruiken in een slaapzak, waardoor de warmte beter wordt vastgehouden.
€29,95

4. Foon
Met deze tool heb je ongeveer de hele keukenla bij je! Een vork, lepel, flesopener, schroevendraaier én moersleutel. Je zal het maar nodig hebben.
€14,95

5. Toilettas (uitklapbaar)
Wat is er nu fijner dan je eigen portable 'badkamerkastje' op reis? Met deze uitklapbare toilettas heb je al je verzorgingsspulletjes overzichtelijk geordend. Je hangt 'm op aan de haak et voila, je badkamerkastje is ready to use!
€34,95

5. Zakmes Kingfisher 8.5 cm 
Vergeet dit mes niet uit je handbagage te halen wanneer je gaat reizen!
€24,95 

6. Tent lamp
Een lampje met karabijnhaak, ideaal voor in je tent, maar ook handig in een hostel. Je hangt 'm dan aan het stapelbed boven je. Vanaf nu reserveer je alleen nog maar het onderste bed. 
€24,95

7. Moneybelt
Een moneybelt draag je onder je kleding en is dus niet zichtbaar voor eventuele zakkenrollers. 
vanaf €12,65

8. Vacuüm inpakzakken
Wanneer je toch meer kleding mee wilt nemen dan je nodig gaat hebben ;), gebruik je deze inpakzakken waarmee je tot wel 80% aan ruimte bespaart!
€14,95

9. Deet Muggenspray
In tropische landen willen er nog weleens muggen zitten. Houd deze vervelende beestjes op afstand met deze muggenspray met deet.
vanaf €13,95

10. ReishanddoekSneldrogend, lichtgewicht en compact. Het ultieme reisproduct als je het ons vraagt. 
vanaf €14,95

11. Karabijnhaken
Deze karabijnhaken zijn superhandig om spullen aan je tas te bevestigen. 
€12,95

12. Reiskussen
Met een kussentje kun je overal je hoofd lekker laten rusten en als het kan de nodige slaap mee pakken. In de bus, trein, vliegtuig, maar ook ideaal om te gebruiken als je even in de chillstand een boekje wilt lezen. 
vanaf €9,95

13. Vuurmaker
Bij een gitaar hoort… juist ja, een kampvuur! Met deze fire starter ben jij sowieso de sfeermaker!
€19,95

14. Afritsbroek
Wanneer je bij het opstaan twijfelt of het nu lange broekenweer, of toch korte broekenweer is, dan kies je toch voor deze afritsbroek! Ook handig om je tas lekker lichtgewicht te houden.
vanaf €79,95
 
15. Hip flask
Om je 'slaapmutsje' in te verstoppen ;) 
€19,95
Waterzuivering
Niet overal heb je drinkwater bij de hand, zeker niet tijdens een trekking. Met deze producten zuiver je het natuurwater waarna je het zonder gevaar kan drinken.
vanaf €14,95

17. Camelbag
Ook handig tijdens trekkingen is een drinkzaksysteem. Blijf moeiteloos gehydrateerd tijdens je hiketocht.
vanaf €18,95

18. Flightbag
Met een afsluitbare flightbag voorkom je dat je backpack nat wordt tijdens een regenbui en zo kan niemand zomaar in je backpack.
vanaf €19,95

19. TSA slotjeEn met dit slotje sluit je je combicover af. Daarnaast ook te gebruiken om je kluisje in het hostel op slot te doen. Dit TSA-slotje is toegestaan voor reizen naar de USA.
vanaf €14,95

20. Verrekijker
Vogels spotten, kamelen checken, neushoorns bespieden. Blijf op (veilige) afstand en geniet toch van al het moois dat de natuur te bieden heeft.
vanaf €29,95

21. RVS bestekset
Met deze zeer compacte, roestvrijstalen bestekset op zak hoef je nooit meer met je handen te eten. Tenzij je dat wilt natuurlijk.
€17,95

22. Touw
Touw komt altijd wel van pas; om even een waslijntje te maken bijvoorbeeld.
vanaf €17,95

23. Drybag
Je spullen blijven gegarandeerd droog in deze drybag. Niet alleen is deze drybag waterdicht, hij blijft zelfs op het water drijven. Ideaal voor kano- en boottochten.
vanaf €24,95

24. Nekwarmer
Omdat kou nooit fijn is en een sjaal soms teveel ruimte inneemt.
vanaf €18,95

25. Kompas
Bewust door ee nstad dwalen ok, maar echt verdwalen in onbekende gebieden is geen pretje. Neem daarom dit compas mee op reis, een beetje outdoor fanatiekeling weet er wel raad mee. .
vanaf €14,95

26. Waterproof jack
Een windjack dat zo klein op te vouwen is dat je niet gelooft dat het een jas is!
vanaf €54,95

27. Klamboe
Niks vervelenders dan muggen die je van je slaap afhouden. Een klamboe houdt dit ongedierte buiten zodat jij kan genieten van je welverdiende nachtrust.
vanaf €29,95

28. Hoofdlampje
Een boek lezen in bed, vuur maken in het donker, het is allemaal net wat makkelijker als je beide handen vrij hebt en toch licht hebt.
vanaf €19,95

29. Vloeistoffen organiser setje
Omdat je niet de grote volumeverpakkingen mee mag nemen in het vliegtuig en omdat je lekker lichtgewicht wilt reizen natuurlijk!
€14,95

30. EHBO set
Dit handige setje biedt eerste hulp bij (kleine) ongelukjes.
vanaf €14,95

31. Knijpkat
Met deze knijpkat zaklamp hoef je nooit bang te zijn dat je geen licht meer hebt omdat de batterijen op zijn. Door een knijpbeweging te maken met je hand laad je het lampje op.
€12,65

32. Waardevolle spullen tas
In een klein tasje dat je dicht op je lichaam draagt, bewaar je heel overzichtelijk je waardevolle documenten en spullen.
€26,95

33. Daypack
Omdat je niet altijd je hele backpack overal mee naartoe wil sjouwen gebruik je voor het gemak een rugzak.
vanaf €29,95

34. Documenten wallet
Een reisportemonnee waarin je al je belangrijke documenten en pasjes overzichtelijk opbergt.
€19,95

35. Fleece vest
Heerlijk warm en zacht zijn deze fleecevesten. Daarnaast zijn ze ook goed te gebruiken als tussenlaag en houden ze je lichaam op temperatuur.
vanaf €44,50

36. Jaguar Bushcraft mes met fire starter
Een leuk pakketje voor de fanatieke of startende bushcrafter met daarin een bushcraft mes, nette schede en fire starter. 
€49,95

37. Paracord armband
Een gave armband die tevens te gebruiken is in noodsituaties. Het paracord is maar liefst 3 meter lang en kan 196 kg dragen!
vanaf €14,95
Stormaansteker
Een aansteker die zelfs werkt in de meest winderige weersomstandigheden. 
€19,95


Lastig hè, kiezen tussen zoveel handige spullen! Wanneer je niet kan kiezen tussen al dit leuks, of op zoek bent naar een origineel (surprise)cadeau, zie dan ook onze giftbox
Waar maak jij jezelf of je reisbuddy blij mee? :) 

 


Backpackspullen.nl is de webshop voor backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.

Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »