10 reisboeken om te lezen tijdens het backpacken

  • Geplaatst op
  • Door Thijs
10 reisboeken om te lezen tijdens het backpacken

Er zijn zoveel redenen om te gaan backpacken, maar welke reden je ook hebt; het is ook een uitgelezen kans om eens een boek te lezen!  

Verreik je kennis met een self management boek of droom lekker weg met een roman. Kies een mooie spot op het strand, in een koffiezaak of in je hostel. Even vergeten waar je bent. Des te mooier is het om vervolgens op te kijken van je boek en weer te beseffen dat je op reis bent. Daarnaast is een boek ook goede gespreksstof om te delen met je mede backpackers. Even een iets serieuzer onderwerp dan de "Where are you from? Where've you been?"  gesprekken. Het leukste, en meest praktische, wat ons betreft is eigenlijk om slechts één boek mee te nemen om deze vervolgens te ruilen of weg te geven aan iemand die je er blij mee maakt. Neem in dat geval wel een Engelstalig boek mee :)   

De volgende 10 boeken zijn wat ons betreft echte aanraders om op reis te lezen.

1. De Alchemist - Paulo Coelho

2. Wilde Zwanen, drie dochters van China - Jung Chang

3. De wereld van Sofie - Jostein Gaarder

4. De kracht van het nu - Eckhart Tolle

5. The 4 hour Work Week - Timothy Ferriss

6. Mijn leven in de wildernis - Miriam Lancewood

7. Into the wild - Jon Krakauer

8. Wild, A Journey from lost to found - Cheryl Strayed 

9. The 7 Habits of Highly Effective People - Stephen R. Covey

10. Rondom, per motor de wereld rond  - Joris Joore

Veel leesplezier :D

Backpackspullen.nl is de webshop voor backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.

Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »