10 dingen die je meeneemt tijdens het backpacken

  • Geplaatst op
10 dingen die je meeneemt tijdens het backpacken

Het is ook niet makkelijk om een grote reis voor te bereiden. Ons credo luidt om niet teveel voor te bereiden en je vooral te laten verrassen door de situatie. Dus ook niet teveel spullen meenemen! Toch zijn een aantal dingen handig om bij je te hebben. Zie hier onze top 10 van handige backpack spullen.

10 handige backpack spullen 

 

1. Flightbag

Je hele hebben en houden sjouw je mee in je backpack, het is dus wel zo fijn dat alles droog blijft en dat je de backpack kunt afsluiten. Neem daarom een combicover mee op reis en pak daarbij een hoes die wat groter is dan je backpack zodat je er extra spullen in kunt doen tijdens je vlucht! 

2. TSA-cijferslot

Een hangslotje is altijd handig om mee te nemen op reis. In veel hostels en bij activiteiten heb je kluisjes waarvoor je een eigen slotje dient te gebruiken. Daarnaast sluit je er je backpack of combicover mee af. Reis je naar de USA? Dan is een TSA-slot verplicht, deze sloten zijn te openen door de Amerikaanse douane. 

3. Microvezel reishanddoek

Natuurlijk neem je een of een paar handoeken mee op reis. Speciale reishanddoeken zijn aan te raden. Deze handdoeken zijn uit te wringen en drogen extra snel. Ook zijn ze een stuk compacter en lichter dan normale handdoeken. 

4. EHBO-set

Grote kans dat er een moment komt tijdens je reis dat je een EHBO-doosje goed kunt gebruiken. Of het nu een blaar of wond is, direct behandelen is key. Meenemen en zelf goed aanvullen dus!

5. Waterdichte hoes 

Bewaar je belangrijke spullen zoals telefoon en camera in een waterdichte hoes. Een nieuwe kopen tijdens je reis is behoorlijk zuur en zonde van je budget. 

6. Reiskussen

Misschien klinkt het overbodig maar je gaat zeker geen spijt krijgen van het meenemen van een kussentje. Tijdens lange bus- of treinritten, tijdens een dagje chillen in het park of aan het strand lig jij lekker comfortabel!

7. Deet muggenspray

Neem een goede muggenspray mee op reis. Scheelt een hoop irritatie, letterlijk! 

8. Lakenzak

Deze hoes gebruik je als dekbed zodat je altijd in een schoon bedje ligt. Moet je hem wel af en toe wassen natuurlijk.

9. Knijpkat zaklamp

Altijd handig om een zaklampje mee te nemen. Soms is het licht kapot in het toilet. Soms kom je gewoon op donkere plekken. Een knijpkat is ideaal omdat deze geen batterijen verbruikt. 

10. Reisportemonnee

We raden zeker niet aan om altijd met een reisportemonnee op pad te gaan. Maar met een beetje logisch nadenken blijkt op een aantal plekken zo'n ding toch wel heel handig. Op drukke straten, markten en het vliegveld bijvoorbeeld. 


Backpackspullen.nl is de webshop voor backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.

Webwinkelkeur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »