Osprey Fairview series

2
De Osprey Fairview series bestaat uit verschillende, geweldige travelpacks voor dames. De kleinere modellen zijn geschikt als carry-on handbagage tassen en de grotere modellen voor rondreizen en trekking.
Lees meer
Sorteren op:

Osprey Fairview dames travelpack series

De Osprey Fairview series bestaat uit verschillende, geweldige travelpacks voor dames. De kleinere modellen zijn geschikt als carry-on handbagage tassen en de grotere modellen voor rondreizen en trekking.

Fairview dames travelpack 40/55/70l

Osprey introduceerde haar eerste Fairview-model, de Fairview, in 2017. Dit model is het beste samen te vatten als: de ideale travelpack voor dames die dagen, weken of maandenlang willen rondreizen. Dit is vooral te danken aan zijn backpack-draagsysteem in combinatie met een kofferachtige indeling. De Fairview is beschikbaar in 40, 55 en 70 liter. De kleinste variant is buitengewoon geschikt voor korte (steden)trips waarbij je alleen handbagage wilt meenemen. Deze tas voldoet namelijk aan de maximale afmetingen voor de meeste vliegmaatschappijen. Zijn broer, de Fairview 55l, is de ideale metgezel tijdens een rondreis van een aantal weken waarbij je licht bepakt wilt reizen. De grootste van de drie, de Fairview 70l, heeft een ruime inhoud en is geschikt is voor maandenlang reiscomfort. De 55l en 70l komen met een handige 13l daypack.

Fairview Wheels dames travelpack 36/65l

De naam zegt het zelf al; de Fairview Wheels beschikt over handige all-terrain wielen. Daarnaast heeft deze travelpack een uitschuifbare T-hendel. Rol de Fairview Wheels op vliegvelden makkelijk achter je aan en hang hem om je schouders wanneer je reisavontuur begint. De Fairview Wheels heeft net als de Fairview een backpack draagsysteem met een kofferachtige indeling. Wanneer je de Fairview Wheels als trolley wilt gebruiken, rits je het draagsysteem eenvoudig weg. Deze travelpack is beschikbaar met een inhoud van 36l voor korte trips en een inhoud van 65l voor rondreizen.

Fairview Trek dames travelpack 50/70l

Het meest recente model van de Osprey Fairview series, de Fairview Trek, is een echte must voor de outdoorliefhebber. Osprey introduceerde dit model in de lente van 2019, en is bijzonder geschikt voor trektochten. De Fairview Trek komt in de maten 50l en 70l en heeft een speciaal ontworpen draagsysteem dat comfort biedt tijdens al jouw wandeltochten. Net als de Fairview en de Fairview Wheels heeft dit model een kofferachtige indeling met frontloader ritsvak. Dit zorgt voor overzicht en gemak tijdens het in- en uitpakken van jouw travelpack.

Voor de gehele collectie Osprey backpacks klik hier

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »