Osprey backpacks

Dit zijn de backpacks van Osprey. Per type hebben we beschreven voor wie en voor welke reisdoel de tas ontwikkeld is zodat jij kiest voor de juiste backpack!
Lees meer

Osprey backpacks

De backpacks van het merk Osprey behoren tot de beste backpacks van het moment. De tassen hebben een bijzonder goede afwerking en zijn voorzien van de beste materialen en eigen ontwikkelde technieken. In onze shop vind je vrijwel de gehele Osprey backpack collectie. Hieronder hebben we per type backpack beschreven waar deze voor ontwikkeld is. Heb je vragen over een van de backpacks of vraag je, je af welke backpack voor jouw reis geschikt is? Gebruik dan de live-chat of bel ons op 085-0600490 !

Trekking backpacks voor zware bepakking (+20kg)

1. Osprey Xenith - heren

De Xenith is ontwikkeld voor het zware werk. Deze backpacks van Osprey zijn van echte topkwaliteit en geschikt voor trektochten met zware bepakking. De Xenith heeft een opvallende combinatie van redelijk groot volume, weinig gewicht, hoge robuustheid, en optimaal draagcomfort.

2. Osprey Xena - dames

De Xena is de damesvariant van de Xenith. Deze backpacks van Osprey zijn van echte topkwaliteit en geschikt voor trektochten met zware bepakking. De Xena heeft een opvallende combinatie van redelijk groot volume, weinig gewicht, hoge robuustheid, en optimaal draagcomfort.

3. Osprey Aether - heren

De Aether is een heren model backpack van Osprey. De tas is ontwikkeld voor het serieuze werk met zwaardere bepakking. Dankzij het AG AntiGravity draagsysteem draagt deze backpack zich bijzonder prettig met een bepakking tot zo'n 20kg. Dit draagsysteem met een rugpand dat doorloopt in de heupband zorgt voor een goede stabiliteit en tegelijk voor goede ventilatie mogelijkheden. De schouderbanden zijn in hoogte te verstellen en de tas komt in twee maten. (S/M & M/L)

4. Osprey Ariel - dames

De Osprey Ariel is een super fijne dames backpack geschikt voor backpacking, hikes en trekkings. Dankzij het Anti Gravity draagsysteem hangt de tas als het ware om je rug en draagt de backpack zich erg comfortabel!

Trekking backpacks voor gemiddelde bepakking (+15kg)

5. Osprey Atmos - heren

De Osprey Atmos AG is een super heren backpack voor trektochten en rondreizen mede dankzij het geweldig comfortabele Anti Gravity draagsysteem. Het dragen van een vol beladen tas is met de Atmos een eitje!

6. Osprey Aura - dames

De Osprey Aura AG is een super dames backpack voor trektochten en rondreizen mede dankzij het geweldig comfortabele Anti Gravity draagsysteem. Het dragen van een vol beladen tas is met de Atmos een eitje!

7. Osprey Kestrel - heren

De Osprey Kestrel is een fijne heren backpack voor trektochten, meerdaagse hikes en actieve rondreizen. De backpack heeft een hoog draagcomfort en komt met handige features zoals een geïntegreerde regenhoes, wandelstokken bevestigpunten, ijsbijlhaken en noodfluit.

8. Osprey Kyte - dames

De Osprey Kyte is een fijne dames backpack voor trektochten, meerdaagse hikes en actieve rondreizen. De backpack heeft een hoog draagcomfort en komt met handige features zoals een geïntegreerde regenhoes, wandelstokken bevestigpunten, ijsbijlhaken en noodfluit. De indeling is uiterst praktisch dankzij de u-vorm frontloader bij het 66 liter model en de zijritsen met toegang tot het hoofdvak bij de 46 en 36 liter variant. 

Trekking backpack voor lichte bepakking (<15kg)

9. Osprey Stratos - heren

De Osprey Stratos is een comfortabele trekking rugzak voor heren. De tas heeft een ventilerend rugpand en handige indeling voor fanatieke wandelaars.

10. Osprey Sirrus - dames

De Osprey Sirrus is een comfortabele trekking rugzak voor dames. De tas heeft een ventilerend rugpand en handige indeling voor fanatieke wandelaars.

11. Osprey Rook - heren

De Osprey Rook heren backpack is een scherp geprijsde Osprey pack verkrijgbaar in 50 of 65 liter in de kleuren zwart en groen. Wat ons betreft een top keuze voor rond backpackers die ook trektochten willen maken!

12. Osprey Renn - dames

De Osprey Renn dames backpack is een scherp geprijsde Osprey pack met ventilerend rugpand en inclusief regenhoes. Wat ons betreft een topkeuze voor backpackers die ook korte trektochten met de backpack willen maken.

Travel backpacks voor gebruik als een reistas

13. Osprey Farpoint - heren

De Osprey Farpoint series bestaat uit verschillende, geweldige travelpacks voor heren. De kleinere modellen zijn geschikt als carry-on handbagage tassen en de grotere modellen voor rondreizen en trekking.

Lees hier onze uitgebreide review over de Farpoint Trek!

14. Osprey Fairview - dames

De Osprey Fairview series bestaat uit verschillende, geweldige travelpacks voor dames. De kleinere modellen zijn geschikt als carry-on handbagage tassen en de grotere modellen voor rondreizen en trekking.

15. Osprey Sojourn - unisex

De Osprey Sojourn is een combinatie van een backpack en een koffer. De tas beschikt over wieltjes, een kofferbeugel maar ook over een draagsysteem zodat je hem als koffer kunt gebruiken. Dit is ideaal als je eigenlijk met een koffer wilt reizen maar de tas ook op de rug wilt dragen bijvoorbeeld onderweg naar je hostel in een boot, tuktuk of ov. De Sojourn collectie bestaat uit een tas beschikbaar in 60 & 80 liter. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »