Lowe Alpine Diran

0
De Lowe Alpine Diran is een zeer comfortabele backpack geschikt voor verre reizen en rondreizen! De tas heeft een handige indeling met frontloader opening en beschikt over een eenvoudig te verstellen Axiom3 draagsysteem geschikt voor korte wandelingen.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Lowe Alpine Diran backpacks

Kies de Lowe Alpine Diran backpack als maatje voor je volgende reisavonturen! Deze backpack is uiterst geschikt voor rondreizen van een week tot zelfs jaren! De backpack heeft met name een handige indeling waardoor we deze tas aanraden voor rondreizen waarbij je van hotel naar hotel reist. Het Axiom3 draagsysteem is eenvoudig te verstellen zodat je de tas ook aan andere kunt uitlenen! Je draagt de tas comfortabel tijdens korte wandelingen. Wil je echt lange tochten met een backpack maken dan adviseren we de Lowe Alpine Manaslu of voor zwaardere bepakkingen de Lowe Alpine Cerro Torre. 

Diran ND Damesmodel

De Diran backpack is verkrijgbaar in een dames variant met ND aanduiding. ND staat voor Narrow Dimentions. Het verschil met de normale variant zit hem dan ook in het draagsysteem waarbij de schouderbanden smaller zijn en wegdraaien van de borst zodat deze niet in de weg zitten. Ook zitten de schouderbanden dichter bij elkaar in de nek. 

Inhoud Diran verstelbaar

De Diran backpacks hebben een inhoud aanduiding met een marge van 10 liter. Door de klep van de backpack hoger te plaatsen ontstaat er 10 liter extra inhoud en beschikt de tas over de maximale aangeduide inhoud. Plaats je de klep op zijn laagste stand dan beschikt de backpack over de minimale aangeduide inhoud. Hierdoor is de backpack beter passend voor verschillende trips zoals een weekendje weg of een langer reis van enkele maanden. 

Opties

  • Diran ND 60:70 liter
  • Diran ND 50:60 liter
  • Diran 55:65  Maat Regular | Maat Large
  • Diran 65:76  Maat Regular | Maat Large

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »