Osprey Farpoint

4
De Osprey Farpoint series bestaat uit verschillende, geweldige travelpacks voor heren. De kleinere modellen zijn geschikt als carry-on handbagage tassen en de grotere modellen voor rondreizen en trekking.
Lees meer
Sorteren op:

Osprey Farpoint travelpack series

De Osprey Farpoint series bestaat uit verschillende, geweldige travelpacks voor heren. De kleinere modellen zijn geschikt als carry-on handbagage tassen en de grotere modellen voor rondreizen en trekking.

Farpoint travelpack 40/55/70/80l

Osprey introduceerde haar eerste Farpoint-model, de Farpoint, in 2017. Dit model is het beste samen te vatten als: de ideale travelpack voor degene die dagen, weken of maandenlang wilt rondreizen. Dit is vooral te danken aan zijn backpack-draagsysteem in combinatie met een kofferachtige indeling. De Farpoint is beschikbaar in 40, 55, 70 en 80 liter. De kleinste variant is buitengewoon geschikt voor korte (steden)trips waarbij je alleen handbagage wilt meenemen. Deze tas voldoet namelijk aan de maximale afmetingen voor de meeste vliegmaatschappijen. Zijn broer, de Farpoint 55l, is de ideale metgezel tijdens een rondreis van een aantal weken waarbij je licht bepakt wilt reizen. De grootste van de drie, de Farpoint 70l, heeft een ruime inhoud en is geschikt is voor maandenlang reiscomfort.

Farpoint Wheels travelpack 36/65l

De naam zegt het zelf al; de Farpoint Wheels beschikt over handige all-terrain wielen. Daarnaast heeft deze travelpack een uitschuifbare T-hendel. Rol de Farpoint Wheels op vliegvelden makkelijk achter je aan en hang hem om je schouders wanneer je reisavontuur begint. De Farpoint Wheels heeft net als de Farpoint een backpack-draagsysteem met een kofferachtige indeling. Wanneer je de Farpoint Wheels als trolley wilt gebruiken, rits je het draagsysteem eenvoudig weg. Deze travelpack is beschikbaar met een inhoud van 36l voor korte trips en een inhoud van 65l voor rondreizen.

Farpoint Trek travelpack 50/70l

Het meest recente model van de Osprey Farpoint series, de Farpoint Trek, is een echte must voor de outdoorliefhebber. Osprey introduceerde dit model in de lente van 2019, en is bijzonder geschikt voor trektochten. De Farpoint Trek komt in de maten 50l en 70l en heeft een speciaal ontworpen draagsysteem dat comfort biedt tijdens al jouw wandeltochten. Net als de Farpoint en de Farpoint Wheels heeft dit model een kofferachtige indeling met frontloader ritsvak. Dit zorgt voor overzicht en gemak tijdens het in- en uitpakken van jouw travelpack.

Lees hier de uitgebreide review van de Fairpoint Trek!

Farpoint Trek

Voor de gehele collectie Osprey backpacks klik hier

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »