Osprey Aether backpacks

6
De Osprey Aether is een van de beste backpacks van Osprey met het fijne AG AntiGravity draagsysteem.
Lees meer
Sorteren op:

Osprey Aether 85 / 70 / 60

De Aether is een heren model backpack van Osprey. De tas is ontwikkeld voor het serieuze werk met zwaardere bepakking. Dankzij het AG AntiGravity draagsysteem draagt deze backpack zich bijzonder prettig met een bepakking tot zo'n 20kg. Dit draagsysteem met een rugpand dat doorloopt in de heupband zorgt voor een goede stabiliteit en tegelijk voor goede ventilatie mogelijkheden. De schouderbanden zijn in hoogte te verstellen en de tas komt in twee maten. (S/M & M/L)

Advies maatkeuze Aether

De Aether is verkrijgbaar in twee opties (S/M & M/L) waarbij je kunt wisselen tussen de twee maten doordat de schouderbanden in hoogte verstelbaar zijn. Over het algemeen kunnen we stellen dat de maat S (small) geschikt is voor personen tot 1.75m, M (Medium) voor personen tot 1.85m en L (Large) voor personen groter dan 1.85m. De keuze voor de juiste maat is echter afhankelijk van de lengte van je heup tot aan je schouder. Heb je bijzonder lange benen of juist een lange rug houdt hier dan rekening mee bij de keuze voor de juiste maat.

Inhoud opties

De Aether backpack is leverbaar met een inhoud van 85, 70 of 60 liter.

-Osprey Aether 85

De Aether 85 is het grootste model. Deze optie is uiterst geschikt voor trektochten waarbij je eigen kampeermaterialen, water en voedsel meeneemt. Voor rondreizen is de tas waarschijnlijk te groot, tenzij je echt veel spullen meeneemt. 

-Osprey Aether 70

De Aether 70 is een uiterst geschikt formaat voor lange backpacking reizen waarbij je redelijk veel spullen meeneemt. Ruimte voor veel kleding, elektronica en toiletspullen. Ook geschikt voor trektochten met kampeermaterialen. 

-Osprey Aether 60

De Aether 60 is de kleinste variant. Deze opties is optimaal voor backpackreizen van enkele weken tot maanden. Voldoende inhoud voor je kleding, elektronica en toiletspullen. 

 

Backpackspullen.nl is de webshop voor echte backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »