Nomad backpacks

0
Denk je aan backpacken? Dan denk je aan Nomad! Vrijwel iedereen is bekend met dit Nederlandse merk. Echt Hollands want ze maken backpacks van bijzonder goede kwaliteit voor een super scherpe prijs.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Nomad backpacks

Denk je aan backpacken? Dan denk je aan Nomad! Vrijwel iedereen is bekend met dit Nederlandse merk. Echt Hollands want ze maken backpacks van bijzonder goede kwaliteit voor een super scherpe prijs. De Nomad backpack collectie bestaat uit een viertal type backpacks met elk meerdere varianten, kleuren en formaten. 

Nomad backpacks

Karoo backpacks

De Nomad Karoo is een zeer uitgebreide backpack die ideaal is voor rondreizen van een week tot jaren! De tas heeft een heel handige indeling met veel kleine vakken en handige frontloader opening en komt bovendien inclusief flightbag. De backpack draagt zich comfortabel tot zware bepakkingen van zo'n 20 kg. (trust me; meer wil je niet meesjouwen) De Karoo is verkrijgbaar in een dames (55/65l) en heren model (60/70l). De Nomad Karoo is een van onze favorieten backpacks als je lange tijd op reis gaat!

Bekijk de Nomad Karoo collectie

Topaz backpacks

De Nomad Topaz is de meest technische backpack van Nomad. Deze backpack is ontwikkeld voor actieve reizen waarbij de tas veel gedragen zal worden. Ideaal voor lange afstandswandelingen en trektochten. De tas is verkrijgbaar in een dames en heren model en in meerdere maten startend vanaf 38 liter tot 60 liter. 

Bekijk de Nomad Topaz collectie

Voyager / Explorer backpacks

De Nomad Voyager (dames) en Nomad Explorer backpacks zijn speciaal ontwikkeld voor de rondreizende flashpackers. De backpack kun je volledig open ritsen waardoor je deze net zo overzichtelijk kunt indelen als een koffer! Bovendien komen deze backpacks inclusief een flightbag.

Bekijk de Nomad voyager en Explorer collectie

Batura backpacks

De Nomad Batura backpack is de meest basic backpack en daarmee ook de goedkoopste backpack van Nomad. Zonder alle onnodige extra's is dit nog steeds een heel praktische backpack met een fijn en verstelbaar draagsysteem en een handige frontloader indeling. De Batura komt in een dames en unisex model waarbij het verschil voornamelijk zit in de lengte van het rugpand en de dikte en buiging van de schouderbanden die bij het damesmodel van de borsten wegdraaien. Kies voor de Batura backpack als je met een klein budget toch een goede backpack zoekt die jaren mee kan. Let wel op dat deze backpack in tegenstelling tot de andere backpacks van Nomad geen inbegrepen flightbag heeft. 

Bekijk de Nomad Batura collectie

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »