Hydro Flask

7
Sorteren op:

Hydroflask

Een Hydroflask thermosfles koop je bij backpackspullen.nl! Als je een rustmoment pakt tijdens het surfen op Bali is je water nog ijskoud. Als je na een fantastische trekking het basecamp bereikt in de middag is je koffie die je ’s ochtends in je fles stopte nog gloeiend heet. Als je ’s avonds op het strand zit bij een kampvuur is je biertje nog lekker fris. Dus ga daar waar het avontuur je brengt en weet dat je verfrissing in je Hydroflask drinkfles zit.

Hydro Flask maakt enorm populaire thermosflessen die je eten en drinken tot wel 24 uur koud en tot 6 uur warm houden! De flessen zijn gemaakt van dubbelwandig en BPA Free stainless steel met daarop een strakke poedercoating in de mooiste kleuren. 

Over Hydroflask

Hydroflask is een Amerikaans merk en is daar een van de meest populaire drinkfles merken van het moment. Dit verklaart ook waarom de flessen aangeduid zijn in oz (ounce). Het merk zet zich in voor recycling en duurzaam gebruik van materialen en geeft daarom ook levenslange garantie op de flessen. Bovendien steunt Hydroflask ruim 90 stichtingen die zich inzetten voor het behouden, herstellen en toegankelijk maken van Nationale Parken in de States. Vinden we tof! :)


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »