Slaapmatten

1
Tijdens het reizen is een goede nachtrust onwijs belangrijk. Kies daarom om een goede slaapmat mee te nemen. Een fijn slaapmatje maak veel het verschil is onze ervaring!
Lees meer
Sorteren op:

Slaapmatten

Met een goede slaapmat weet je in ieder geval dat je lekker ligt op reis. En dat is heel belangrijk, is onze ervaring! Zorg er wel voor dat je de juiste slaapmat kiest. Denk hierbij aan de gewenste dikte, isolatiewaarde en het gewicht van de slaapmat. 

Zelf opblaasbare slaapmatten

De self inflating slaapmatten bieden een uitstekend slaapcomfort, en daar gaat het om bij een slaapmatje! Let op de dikte en isolatiewaarde bij het maken van je keuze. 

Opblaasbare slaapmatten

Dankzij recente innovatie zijn de opblaasbare slaapmatten onwijs populair geworden. Begrijpelijk ook want de slaapmatten zijn licht van gewicht en zijn zeer compact op te bergen. Daarmee zijn de matten ideaal voor rondreizende backpackers! 

Schuim slaapmatjes

Dit zijn eenvoudige slaapmatjes maar hebben als groot voordeel dat ze licht van gewicht zijn en vrijwel niet kapot kunnen! De matjes zijn gemaakt van schuim waarop je prima ligt voor een aantal nachten. Je ziet de matjes dan ook massaal op festivals, bij de scouting en in het leger. 

Nomad slaapmatten

We kennen het merk Nomad allemaal van de degelijke slaapzakken en slaapmatten. In onze shop vind je een ruime collectie aan Nomad slaapmatten. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »