Kamperen

13
Omdat niets fijner is dan buiten zijn.
Lees meer
Sorteren op:

Kampeerspullen

Wij van backpackspullen.nl vinden dat er niks lekkerder is dan wakker worden in de buitenlucht. Dat gevoel van vrijheid is als je het ons vraagt niet te evenaren! Daarom hebben we ons aanbod uitgebreid met kampeerartikelen. 

Tenten
Lekker slapen in de buitenlucht met alleen een tentdoek dat jou scheidt van de natuur. En dat kan heel luxe en met wel 5 personen! Of heb je tijdelijk onderdak nodig omdat je gaat kamperen of een meerdaags festival gaat bezoeken? Dan is een tweepersoonstent vaak ideaal. Voor de niet zo ervaren tentenbouwer en degenen die liever hun tijd spenderen aan andere dingen, hebben we de eenvoudige pop-up tentjes die sneller staan dan dat je met je ogen knippert. Voor de fanatieke fietsers of trekkers die er op uit trekken met de fiets is een eenpersoonstent ideaal; licht in gewicht en eenvoudig op te zetten.

Slaapmatjes en slaapzakken
Slapen in een tent doe je meestal op een matje of een luchtbed. Wat het fijnste ligt is voor iedereen persoonlijk en vaak afhankelijk van de bagage die je mee wil of kan nemen. Zo hebben we ook verschillende slaapzakken, die geschikt zijn voor verschillende temperaturen en verkrijgbaar in verschillende maten. Slaapzakken voor kinderen omdat ze ook mee gaan kamperen of omdat ze een slaapfeestje hebben. Mummy slaapzakken die de warmte binnen houden omdat je deze om je hoofd aan kan trekken. Wil je ultra lichtgewicht reizen, dan is een slaaphoes ook een optie.

In de buitenlucht
Voor de echte buitenmens die het liefst slaapt in de buitenlucht is alleen een hangmat ook voldoende. Last van muggen? Kijk dan eens bij onze klamboes of muggenwerende spullen.

Wat je buitenplannen ook zijn, voor al je outdoor gear ben je hier op de juiste plek! Backpackspullen.nl, the way to go! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »