Op reis met een backpack en rugtas van Caribee

  • Geplaatst op
Op reis met een backpack en rugtas van Caribee

Lees hier de ervaring van Eef met haar backpack Caribee Pulse 65 liter en de Caribee Fugitive 35 liter rugtas. Ook geeft ze tips voor het kopen van een backpack.

Na jaren met mijn oude versleten tas over de wereld getrokken te zijn, was het moment aangekomen dat hij aan vervanging toe was. Het afscheid van mijn oude backpack viel zwaar maar ik ben heel erg blij met mijn nieuwe backpack! Gelukkig ben ik uitgekomen bij Backpackspullen.nl, ik ben namelijk erg te spreken over de kwaliteit van de tassen.

Ik ben de eigenaar van de prachtige Caribee Pulse 65 liter en de Caribee Fugitive 35 liter rugzak. Met deze twee tassen ben ik naar Zuid-Amerika gereisd. In zeven weken heb ik Peru en Colombia bezocht en heb ik ondervonden hoe belangrijk het is om goede tassen mee te hebben. Wat voor mij heel belangrijk is, zijn de verstelbare banden en een verstelbaar rugsysteem. Met de verstelbare banden en een verstelbaar rugsysteem kan je de tas helemaal op maat maken zodat je geen last van je rug krijgt.

Backpack en rugtas
Ik had twee tassen mee en dat was erg handig. De grote voor alle kleding en de kleine voor je spullen en kleding op een dagtrip. Zo kan ik mijn grote backpack in het hostel laten en op pad gaan met een kleinere tas. De tassen zijn niet alleen heel praktisch ingericht maar ook super mooi! Het is natuurlijk altijd leuk om complimentjes te krijgen over je tas!

Ik denk dat het niet verstandig is om op je backpack te bezuinigen, hoe klein je budget ook is. Een goed exemplaar gaat jaren mee en biedt vaak meer comfort dan een goedkoper alternatief. Na zeven weken backpacken waren de tassen vies maar er zat geen schrammetje op. Geen klachten over de kwaliteit dus!

Caribee Pulse 65L
 

Tips van Eef
Mijn beste budget tip is: Neem hersluitbare diepvrieszakjes mee om kleine spulletjes bij elkaar te houden. Ze wegen niks en ze zijn spotgoedkoop. Van kleding tot medicijnen en van toiletartikelen tot elektronica. Super handig om al je spullen te ordenen wat het leven uit een backpack een stuk eenvoudiger maakt.
 

Wat ik echt heb gemist op reis is een goede reishanddoek. Een reishanddoek is een doek van microvezel die licht, sneldrogend en compact is. Ideaal voor in je backpack dus! Ik had een grote handdoek mee.. Deze nam niet alleen heel veel ruimte in beslag, maar droogde daarnaast ook erg langzaam.

Eef heeft haar eigen reisblog www.hetleefvaneef.nl.

Caribee Fugitive 35L

Backpackspullen.nl is de webshop voor backpackers! Wij reizen zelf de hele wereld over en gebruiken onze kennis om jou aan de beste en scherpst geprijsde reisspullen te helpen.